Yksäriä 16.2.2015

Yksäriä 16.2.2015

On nyt tullut tavaksi käydä HyväKäytöksen yksärissä joka maanantai. Tai no, eihän tämä ollut kuin vasta toinen kerta, mutta ensi viikolla jatketaan. Tänään uurastimme koiraohituksien parissa ja mentiin oravaohituksien mukaisesti. Eli ei kun koira hallintaan ja menoksi. Kaksi ensimmäistä ohitusta huomasin pysähteleväni liikaa ohituksissa ja olin koko ajan palkkaamassa, vaikka Rölli ei tahtonut palkkaa. Kolmannella kerralla sanoin jo reippaasti Röllin nähdessä koiran “jes” ja palkkasin ja sitten reipas “mennään” ja niin me vain ohitimme hienosti. Näin hienosti ohittelu jatkoi lopputunnin ajan.

Harjoitus tekee mestarin 🙂 Aloin jo saamaan katsekontaktiakin ohituksessa. Samoin annoin Röllin haistella koiraohituksissa pientaretta, jos Rölli näin tahtoi. Hihna oli löysällä koko ajan.

Ensi kerralla varmaan jatketaan vielä ohituksilla, mutta eri koiran kanssa. Teemme siis tavallista kävelylenkkiä, jossa yllättäen koirakko ilmestyy ohitukseen. 🙂

Näitä täytyy nyt sitten harjoitella viikko ja toivoa, että koiria tulisi vastaan, jotta saisi harjoitella ohituksia. Pitäisi harjoitella eteentuloakin sunnuntain tokotreenejä varten. Myös FannyGottin treenit alkoivat. Rölli on vain ollut niin väsynyt loppupäivän, että pitää katsoa josko huomenna alkaisi treenaamaan FannyGottin juttuja sekä eteentuloa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *