Vielä Game Patterns

Vielä Game Patterns

Olen nyt ottanut kokeiluun Leslie McDevittin Game Patterns -DVDllä tekemistä peleistä ja täytyy sanoa, että Rölli on niitä innokkasti tekemässä. Näissä peleissä huomaa, että klikkeri ja makupalat on oltava valmiina kädessä ja itselläkin aivot tarkkoina.

Rölli tykkää näistä peleistä, sillä ne ovat nopeita pelejä eivätkä ole liian haastavia eri ympäristöihin, kiihdyttäviinkään ympäristöihin. Pelin aikana ei ehdi kovin reagoida ympäristöön vaan jos saa pelin säilymään rytmikkäänä niin ympärillä oleva unohtuu. Olet vain sinä ja koira pelaamassa.

Koiran kontakti omistajaan paranee pelatessa ja tämäkin on näissä peleissä tarkoituksena. Kontakti omistajaan eri ympäristöissä tulee koiraa painostamatta. Veikkaisin, että koira alkaa kiinnittämään huomioita enemmän omistajaansa eri ympäristöissä, mitä enemmän pelejä pelaa.

Jatkan kyllä näiden pelien parissa. Täytyy vain olla hyvät makupalat käytössä sekä helpot heitellä, jotta pelin tiimellyksessä ehtii niiden kanssa pelata. Sillä jos koira on nopea, niin sinun on oltava vielä nopeampi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *