Verkkokurssi

Verkkokurssi

Fanny Gottin verkkokurssi on mielestäni ollut tähän mennessä oikein mukava. Kaksi ensimmäistä viikkoa on kulunut hauskojen treenien merkeissä. Uusia harjoituksia julkaistaan aina kahden viikon välein. Kysymyksiä ja videoita saa lähettää keskustelupalstalle niin paljon kuin tahtoo. Keskustelupalsta ei ole mielestäni niin käytännöllinen kuin Fenzillä, mutta tähän asti on menetellyt.

Olen muutamia videoita lähetellyt kommentoitavaksi ja juuri näistä videoista näkee kyllä kehityksen, mitä harjoitusten aikana tapahtuu. Katselin juuri aiemmin lähettämääni videota ja olipa vain kankeata toimintaa. Paljon parannusta on tapahtunut tämän päiväiseen videoon verrattuna. Videolla näkee omat virheensä ja tosiaan oman kankean toiminnan. Kyllä koira saa tehdä töitä, että tämän emännän kanssa ymmärtää mitä pitäisi tehdä 🙂

Koirakkokohtainen työskentelypaikka kyllä kannustaa tosissaan tekemään töitä koiran kanssa. Fenzillä, kun vain katselen toisten videoita ja luen kommentteja, niin ei tule samallalailla urakoitua kuin tällä Fannyn kurssilla. Ja onhan sitä erilailla maksanutkin kurssista kun on koirakkokohtainen paikka, mikä myöskin kannustaa ottamaan kaikki kurssista irti.

Olen miettinyt liekö osallistuisin enää Oulun kursseille, kun minua ei kiinnostaa tokoilu. Agilitystäkään en tiedä enkä rallytokosta. Ei suuremmin innosta kilpaileminen. Ennemmin kiinnostaa nämä arkielämän kurssit. Kaikenlainen puuhailu koiran kanssa ilman kilpailua. Parempi yhteistyö ja vuorovaikutus koiran kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *