Treeniperjantai

Oltiin Häntä ja Panta -hallilla treenailemassa kahden shelttipojan kanssa sekä tietysti Rölli ja Lady. Aiheena oli häiriöt ja itsehillintä.

Lady sai tehtäväksi ensin vapaata kontaktin hakua. Se meni niin hienosti että seuraavalla kierroksella lisättiin leikkimistä. Tämän jälkeen kokeiltiin vihjeiden erottelua. Kaikki sujuivat hienosti. En vain tahdo muistaa mitä kaikkea Lady teki, kun en ollut Ladya ohjaamassa.

Röllin kanssa tehtiin ensin käsikosketusta. Sen jälkeen vapaata kontaktin hakua sisältäen tietysti luopumista. Palkkioina käytettiin makupaloja että toisia koiria. Kun Rölli sai luvan palkkioihin, niin palkkiot eivät enää kiinnostaneet 🙂

Lopuksi vaikeutettiin tilannetta ja koiran piti olla rauhassa toisen koiran puuhaillessa lähempänä. Tässä alkoi jo Ladyn häntä heilua, kun pääsi Röllin touhuja katsomaan lähempää 🙂 Röllikin oli kiinnostunut Ladyn touhuista. On ne vain parivaljakko.

Oli mukava tuntinen mukavassa seurassa. On kiva, kun on löytynyt treeniryhmä tuttujen koirakoiden kesken. Kouluttaja keksii tosi hyviä harjoituksia.

Treenien jälkeen koiruudet juoksivat pihalla treenikavereiden kesken. Voiko olla parempaa päätöstä treeneille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *