Syksyä

Kovasti on nyt kiirettä syksyn tultua. Harmittaa, että aamuisin alkaa olla jo hämärää, joten kohta saa alkaa katselemaan hyvää otsalamppua. Ei vielä kuitenkaan olla siinä vaiheessa, että on täysin pimeätä aamulenkillä, mutta pitäisi olla valmistautunut tulevaan hyvissä ajoin.

Ladyn nuorisoagility on nyt tauolla. Jatkoa on haettu nuorisoryhmään syksylle ja talvelle. Oulun Koirakoulun agility nyt jatkuu sen aikaa, kun nuorisoryhmä on tauolla. Halliinkin pääsisi vapaa-ajalla treenaamaan, mutta vapaa-aika on sen verran tiukilla, että ei ole tullut käytyä kertaakaan omalla ajalla.

Bambuaitaa odotellaan kovasti. Tilaus on jo lähtenyt matkaan, kun vain nyt saapuisi piakkoin. Joka päivä koiruudet juoksevat pihalla, kun itse teen pihahommia, joita riittää. Vapaana juokseminen on koiruuksille parasta 🙂

Osallistun parin kuukauden verkkokurssille, jonka ensimmäistä luentoa olen nyt kuunnellut sekä lueskelen erilaisia materiaaleja. Ihan omasta mielenkiinnosta osallistun, sillä verkkokurssia on suositeltu kovasti. Hyvin mielenkiintoiselta kurssi vaikuttaa. Kotitehtävät alkavat ensi viikolla.

Koiruudet on molemmat rokotettu seuraaville kolmelle vuodelle. Toivottavasti ei tarvitse käydä eläinlääkärissä tuossa välissä. Hampaiden harjausta voisi alkaa koirille suorittamaan. En vain muistanut eläinlääkärin tiskiltä ostaa koirille sopivaa tahnaa vaan jospa tuota löytyisi eläinkaupoistakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *