Sheippausta ja Citywalkingia

Aloittelin Röllin kanssa pujottelun sheippaamista. Mukavasti ollaan lähdetty liikkeelle, sillä Rölli kulkee jo kahden törpön välistä. Nyt sitten pitäisi saada naksuteltua Rölli lähemmäs toista ja kolmatta törppöä. Kyllä huomaa, että kouluttajalla on tässä suuri rooli, kun pitää olla tarkkana mistä naksuttaa ja sitten heittää palkkaa ja olla valmiina taas uuteen koitokseen. Sitten miettiä kriteerien nostaminen. Onneksi Rölli on ollut innokas kokeilemaan. Pitänee huomista varten lukaista vielä se pujottelun sheippausartikkeli niin etenen oikealla tavalla huomenna.

Muuten on kuljettu kaupungilla hihnalenkeillä sekä aamusella että illalla. Aamulenkillä Rölli vinkui kovasti autossa, joten rauhallisesti odottelin, että Rölli rauhoittuu ennen autosta poistumista.  Oli kyllä hieman villi vielä sen jälkeenkin viitisen kymmenisen minuuttia, että sain hakea kontaktia ja hyvää hihnakävelyä hetkisen.

Iltasella saatiin hyviä koiraohituksiakin, tosin emme tehneet suoraa ohitusta vaan käännyimme nurmikolle. Siellä kehuin Rölliä ”hyvä” ja naksautin, kun pää kääntyi minua kohti ja herkkupalkka. Saatoin jopa rasian ottaa esille, jossa oli kissan märkäruokaa. Koitin oikein hyvästi palkata katsekontaktista näissä koiraohituksissa. Olin keitellyt possunlihaa ja tämä tuntui hyvin maistuvan. Hyvä vaihdella noita makupaloja, kun yleensä minulla on naudan lihaa mukana niin nyt maittoi possu. Rölli ei kyllä kertaakaan haukahtanut yhtäkään koiraa. Ehkäpä harjoituksemme koirakursseilla ovat tuottaneet tulosta tai sitten muuten vain sinnikäs harjoittelu tai sekä että.

Näyttökuva 2014-9-3 kello 19.49.46

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *