Ladyn agilityä

Lady innoissaan pomppaa ulos autosta Kuivasjärvellä ja lähtee vauhdikkaasti agilityhallia kohti. Ensinnäkin tavataan shelttikaverit, mutta innoissaan myös puskee hallin ovesta sisään. Taitaa siis agility olla mieluista Ladylle. Myös kolmas kurssitoveri, labradorityttö, tervehditään iloisesti kurssin aluksi.

Sunnuntaina aiheena oli tutut esteet : kepit, puomi, pussi sekä putki. Puomilla otettiin kontaktiharjoittelua. Hallin ulkopuolella on kesäkentällä myöskin puomi. Tullessamme halliin kokeilimme aikaa kuluttaaksemme puomia Ladylle. Tällä kertaa naksuttelimme puomin Ladyn kanssa kokonaan läpi! Kun viimeksi puhuin, että puomin kanssa oli pelkoa, niin tällä kertaa Lady ei kyllä ollut puomista millänsäkään.

Tunnin lopulla otimme pussi-putki -sarjan. Se sujui hyvin. Tunnin lopuksi otimme vielä rentoutumisen alustoille.

Illalla oli vielä toinen agilitytunti, kun Ladylla alkoi KASn nuorisoagility. Kuulemma Lady oli ollut mallikas oppilas ja innokkasti oli päivän toisenkin agilitytunnin käynyt läpi. Tosin vain 10 minuuttia oli kaikilla treeniaikaa. Esteiden lisäksi oli kyllä harjoiteltu muitakin juttuja kuten jalkojen välissä oloa.

Onneksi enää vain kerran on kaksi agilitytuntia yhden päivän aikana. Oulun Koirakoulun agilitykurssi jää kesätauolle ja jatkuu sitten syksyllä. Kesällä on siis KASn nuorisogilityn kurssi joka sunnuntai.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *