Keskiviikon treenit

Keskiviikon treenit

Käväisin Röllin kanssa keskiviikon treeneissä, jotka paikallinen koiraporukka järjestää. Jätin auton parkkiin, josta ei ollut näkyvyyttä treenipaikalle, mutta haukkua kuului. Rölli tuli rauhassa autosta ulos, mutta sen jälkeen alkoi haukahtelemaan, joten otimme uusiksi kolmisen kertaa kunnes Rölli oli rauhallisesti auton vieressä.

Käytin Rölliä vähän haistelemassa ja merkkailemassa, jonka jälkeen lähdimme treenipaikkaa kohti. Lähestyimme koirakoita todella kaukaa, mutta Rölli oli niin rauhallinen, että aloimme aika pian lähestyä toisia koirakoita. Rölli ei haukahdellut vaan lähestyi rauhallisesti. Olin niin yllättynyt ja palkkailin Rölliä aika tiheällä tahdilla. Pääsimme toisten koirien läheisyyteen ja jäimme katselemaan minkälaisia treenejä nämä oikein ovat.

Toisten treenatessa pyysin Rölliltäkin muutaman toiminnon ja hyvinhän poika kuunteli ja toimi! Päästin välissä hajuillekin.

Todella onnistunut kerta ja mietin josko ensi kerralla voisimme osallistuakin toisten kanssa. En tiedä, koirakot olivat niin lähellä toisiaan. Kiersivät ympyrää peräkkäin sekä tekivät ohituksia. Ehkä jos saisimme reunapaikan. Treenit kestivät kaksi tuntia, mutta olimme Röllin kanssa paikalla 40 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *