Kenkäjuttua

Koirien kanssa tulee käveltyä päivittäin aikalailla. Kun omistaa hieman jalkavaivoja, niin tulee oltua tarkkana hyvien kenkien kanssa. Esimerkiksi en voi ostaa tavallisia kumppareita, sillä niillä saan jalkani pian kipeiksi. Kumppareissa tulee olla paksut pohjat, jotta kävely tuntuu miellyttävältä ja pystyn tekemään kumppareissa pitkiäkin kävelyitä.

Piipahdin Partioaitassa, kun siellä oli alennukset menossa. Klubitarjouksessa oli Salomon Speedcross 3. Nämä ovat kyllä kuukauden käytön jälkeen olleet hyvät jalkaan. Mainostetaan hyvää pitoa, ja tämä on kyllä pitänyt paikkaansa sekä hyvä istuvuus. Miellyttävät kulkea missä vain. Näyttävät hieman hiihtomonoilta, mutta kun jalat eivät huuda armoa eivätkä ole kipeät, niin ei se ulkonäkö haittaa.

Näyttökuva 2016-07-18 kello 19.00.47

Samalla ostin sitten uudet kumisaappaat, sillä entiset vuotivat jo läpi. Nokian Kevo Outlast on tuntunut hyvältä valinnalta. On paksua pohjaa, mutta kevyt kulkea. Ei ole tulleet jalat kipeäksi pitkilläkään reissuilla. Outlast-vuoren ansiosta olen kulkenut ilman villasukkaa/lisäsukkaa vaan pelkät yhdet sukat ja olo on ollut miellyttävä kuumallakin ilmalla kulkiessa.

Näyttökuva 2016-07-18 kello 19.06.22

Nämä olivat minun valinnat. Pitäisiköhän etsiä joku kenkäryhmä, josta voisi lukea toisten kokemuksia eri kenkämerkeistä 🙂 Kun paljon liikkuu, niin on tärkeää saada omaan jalkaan sopivat kengät ja varsinkin kun on jalkavaivoja.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *