Hierojalle valmistautuminen

Mietiskelin tässä, että olisi hyvä käyttää koiruuksia hierojalla, osteopaatilla tai fysioterapeutilla näytillä. Hierojalla Rölli on käynyt aiemmin ja jo tällöin mietiskelin, että ensi kerraksi olisi hyvä vahvistaa kyljellä makuuta. En tiedä miten osteopaatti tai fysioterapeutti tutkii, mutta siihen voisi vahvistaa lisäksi seisaallaan tutkimista.

Tänä aamuna sitten innokkaana lenkin jälkeen jo harjoiteltiin kyljelle menoa. Röllillähän on vihjesana ”bang, kuole”, jolloin Rölli kaatuu kyljelleen ja sinne jää. En ala vihjesanaa muuttamaan, vaan mennään tuolla ”bang, kuole”. Vahvistin vielä sitten kyljellään tutkittavana oloa ja pitäisi saada muitakin ihmisiä Rölliä tutkimaan sekä käyttää kyljellään kyläpaikoissa.

Ladyllä ei ole vielä vihjesanaa kyljelleen menoon, mutta kyljelleen jo mätkähtää. Tästä pitäisi työstää vielä eteenpäin vahvemmaksi ja liittää vihjesana.

Röllillä on kuonon lasku kädelle seisoessa, joten ajattelin tuota vahvistaa, jos tulee seisaallaan oltua tutkittavana. Ladyn kanssa on harjoiteltu myös kuonon laskua kädelle, joten pitää katsoa sitä vielä eteenpäin ja lisätä sitten tutkittavana olokin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *