Agilityohjausta

Sunnuntain agilityssä meitä oli kolme shelttikoirakkoa paikalla. Ensi viikolla mukaan liittyy yksi erirotuinen, joten ihan shelttilinjalla ei pysytä 🙂

Hypyllä treenasimme suoran linjan hyppyä, siivekkeen takakiertoa yhdistettynä hyppyyn sekä hyppyä yhdistettynä siivekkeen kiertoon. Meniköhän nuo kuvailut nyt oikein, mutta jospa ne nyt jotain kertoisivat mitä treenattiin. Kotona pitää treenata tuota hyppyä yhdistettynä siivekkeen kiertoon vihjeen alle. Pihalla on hyppyeste, jossa voi tuota hyvinkin treenata.

A-estettä treenattiin. Ladylla ei tunnu olevan enää mitään pelkoja mitään estettä kohtaan. Lähinnä keinu tarvitsee vielä lisää treeniä, jotta paukaus ei hirvittäisi. Tähän mennessä keinua on treenattu kouluttajan avustuksella. A-esteellä treenattiin hallitumpaa kiipeämistä ja alastuloa 🙂 Kyllä on hirmuinen tuo A-este pienelle sheltille.

Keppien lisäksi treenasimme mutkaputkea yhdistettynä hyppyyn. Hypyllä aloitimme, jonka jälkeen ohjaus putkeen. Hyppyä treenasimme takakierrolla-hyppy tai hyppy-eteenkierrolla. Mutkaputki ei pelottanut lainkaan, vaikka näyttää pimeältä paikalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *