28.8.2014 Aamulenkki

Kävimme pitkässä liinassa metsässä kävelyllä pitkästä aikaa. Olemme paljon liikkuneet hihnalenkeillä kaupungin teillä, joten nyt oli kiva päästä pitkään liinaan hieman irrottelemaan.

Tein samanlaisia pitkän liinan harjoituksia kuin yksi aikaisempikin aamulenkki. En kulkenut polkuja ja teitä pitkin vaan kävelimme metsässä minne sattuu. Kun aloin kääntymään ja Rölli juoksi edelläni, odotin että Rölli pysähtyy ja kääntyy minua katsomaan. Röllin katsoessa minua, sanon ”hyvä” ja käännyin. Rölli tulee sitten perääni samaan suuntaan ja palkkaan Röllin, jos Rölli ei sitten vain vauhdilla pyyhkäise ohi. Wirenin kirjassakin taidettiin mainita tämän tyyppisestä harjoittelusta. Täytyypä iltasella katsoa löytäisinkö sen kohdan.

Kävelyn aikana harjoittelimme hieman myös ”odota”, ”istu”, ”maahan” ja käsikosketusharjoitteluita todella pieniä tuokioita. Viisi kertaa maksimissaan harjoiteltiin ja taas jatkettiin matkaa. Palkkaan toki Röllin ottamia katsekontakteja sekä lähellä kulkemisia.

Eilisestä pienryhmätreenistä jäi sanomatta, että Rölli oli niin rauhallisessa mielentilassa, että laittoi useasti rauhoittumisliinalle maate sekä loppuvaiheessa laittoi jopa silmät kiinni maatessaan. Todella rauhoittui!

Näyttökuva 2014-8-28 kello 09.21.21

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *