Aamulenkkeilyä 26.8.2014

Aamulenkkeilyt tehty kaupungin hälinässä. Kävelyn aikana harjoiteltiin katsekontaktia, istu, maahan sekä seuraamista. Pari koirakkoakin tuli vastaan ja mielestäni ohitukset menivät hienosti. Rölli ei ota palkkaa ohituksen aikana, mutta ohituksen jälkeen palkkaan sitten. Ajattelin harjoitella myöskin katsekontaktia toisen koiran läsnäollessa. Eli jos toinen koira on paljon kauempana tai häkissä, niin pysähdyn Röllin kanssa ja odotan katsekontaktia -> naksu -> palkka. Jospa tuollaisesta harjoittelusta pääsisi katsekontaktiin ohituksissa joskus pitkän harjoittelun jälkeen. Iloinen olen kyllä jo tästäkin meidän rauhallisesta ohituksesta. Tietenkin Rölli vielä varsinkin ohituksen jälkeen tahtoisi mennä toisen koirakon perään haistelemaan, mutta se nyt ei minua haittaa, kun ohitus on aika mukava. Minulla ei ole suuret vaatimukset.

Kävin samalla Biltemassa hakemassa 10 euron tasapainotyynyn. Siinä on nystyjä toisella puolen, mutta toinen puoli on sileä. Nyt voisimme harjoitella kotona lisää treeneissä harjoiteltuja juttuja eteenpäin. Tavoitteena olisi saada Rölli pyörimään tyynyä ympäri, kun etutassut on tyynyn päällä.

Biltemasta löytyi myös tennispalloja. Palloa saatan nakata, kun Rölli innostuu oravasta. Ostin myös merkkitötsiä pujottelua ja ”mene” harjoittelua varten.

Yksäreissä mainitsin, että voisimmeko harjoitella myös rallytokoa. En tunne tätä lajia ollenkaan, joten voisi vähän siihenkin tutustella. Dobo ja pallopaimennus olisivat myös mukavia, mutta kouluttaja ei ole näihin -vielä- tutustunut. Halliin varasimme seuraavan yksärin. Onhan se jo sateista ettei tiedä osuuko hyvä ilma yksärille vai tuleeko vettä kaatamalla niskaan. Huomenna onkin taas pienryhmätreeni.

Näyttökuva 2014-8-26 kello 12.06.39

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *