Pimeän vaeltaja

Testasin aamun pimeydessä uutta otsalamppua Petzl NAO 2. Helpotuksekseni huomasin, että otsalamppu on todella hyvä! Kuljeksin koirien kanssa sitten reilun tunnin täysin metsässä, mihin aiemmin en ole kyennyt entisillä otsalampuilla, kun pimeys on alkanut hirvittää. Nyt oli kyllä mukava kulkea tähtitaivaan alla ja revontuletkin näkyivät.

Käytin lenkillä reaktiivista valaisua. Valon kantama on todella pitkä, joten ei jännittänyt josko sieltä joku luuranko hyökkää edestä tai joku metsän asukki 🙂 Entisellä otsalampulla valon kantama oli tosi lyhyt, joten ei nähnyt paljoa eteensä.

Otsalamppu on kevyt otsalla sekä kiinnitys on tukeva. Kotiin tullessa unohdin koko lampun olevan otsalla, kun otin pipoa päästä pois.

Pimeän pelko todella häipyi juurikin tuon valon kantaman takia sekä valo on sopivan kirkas. Alkaa olla nyt varusteet kohdillaan, kun Snowfox on taskussa, jos pakkanen hyydyttää puhelimen. Vielä irtokoirien varalle olen harkinnut sumutetta, sillä kahta koiraa on hankala suojata. Nyt minulla on iso sateenvarjo lenkeillä matkassa irtokoirien varalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *